Máris nagy sikere van a hétmérföldes kalandtúrának Szajolban

Megosztás

Különleges programot talált ki a Czékmási Csilla vezette szajoli közösségi ház és könyvtár. Szajol legújabb szabadtéri programjának célja, hogy kimozdítsák a családokat a négy fal közül. A lényeg az együtt töltött idő!

A hétmérföldes kalandtúra keretében hét plusz egy házikót helyeztek ki a településen. A házikókban meséket, történeteket helyeztek ki, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak Szajolhoz vagy egy mesét dolgoznak fel.

A kalandtúra állomásai felkereshetők, az útvonal bejárható egyénileg, de a legjobb természetesen csoportosan. Feladatokat, interaktív játékokat készítettek a program alkotói.

A kalandtúra állomásait a település jelentősebb pontjain helyezték el. Az útvonal bejárható egy-két óra alatt. A kalandtúra összeköthető piknikezéssel, horgászattal. 

Az útvonal összesen 2,5 kilométer, végig aszfaltozott úton visz. Ebből annyi járható be, amennyi jólesik.

A kalandtúra jelentősége abból áll, hogy a ládikókban elhelyezett anyagokból megismerhető egy kedves és barátságos település, illetve ez egy szabadtéri, közösségépítő program, ami egész évben bejárható. 

A ládikókban ugyanis játékos feladatok találhatók, amelyek próbatételeket, beszélgetéseket generálhatnak, vagyis hozzájárul a közös, kellemes időtöltéshez.

Forrás: Hétmérföldes kalandtúra Szajol Facebook

HÉTMÉRFÖLDES KALAND TÚRA Ezt a nevet viseli Szajol legújabb szabadtéri programja, melynek célja, hogy kimozdítsák a családokat a négy fal közül. A túra… | By Szolnok TV Hivatalos oldal | Facebook

1K views, 10 likes, 3 loves, 0 comments, 23 shares, Facebook Watch Videos from Szolnok TV Hivatalos oldal: HÉTMÉRFÖLDES KALAND TÚRA Ezt a nevet viseli Szajol legújabb szabadtéri programja, melynek…

Kapcsolódó cikkek