Egyedi megjelenés és újragondolt teljesítmény, ez a Nothing Phone (1)

Megosztás

Egyedi fénymintával megjelenített értesítések, átlátszó, mégis ellenálló kialakítás és erőteljes működés. Ismerd meg a Nothing Phone (1) okostelefont, és fedezd fel az egyszerűségben rejlő különlegességet!

Lenyűgöző

A Nothing Phone (1) bemutatja a Glyph interfészt, a kommunikáció új eszközét. Egyedi fényminta azonosítja a hívó felet, mutatja az értesítéseket, az akkumulátor állapotát és még ennél is többet. Hétköznapi interakciók, újragondolva. 

Egyszerűen nagyszerű

A Nothing Phone (1) kialakítása túlmutat a külsőségeken. Az előlap és a hátlap ellenállóképességéről a kétoldalú Gorilla® Glass gondoskodik. A Nothing OS operációs rendszer pedig az Android legjavát adja, felesleges alkalmazások nélkül, így gyors és akadozásmentes élményt biztosít. A szoftver a használatot elemezve tanul, így a gyakran használt alkalmazások gyorsan betöltenek, amit pedig ritkábban használsz, az nem köti le feleslegesen az erőforrásokat.

Színek és pillanatok, gyönyörűen megörökítve

A különleges duál kamera két 50 MP-es érzékelővel bír, ami ragyogó fotókat és kivételesen egyenletes, rázkódásmentes videókat biztosít. A kristálytiszta 4K felbontású videókat valós idejű HDR, élethű kiemelések és árnyékok teszik teljessé.

Erőteljes és megbízható

A Phone (1) gyorsaságáról a Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ csipszet gondoskodik, elképesztő grafikát és kimagasló játékélményt biztosítva. Mindez természetesen az 5G erejével.

Felelős gondolkodás

A készülék 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készül, műanyag alkatrészei több mint 50%-ban bioalapú vagy újrahasznosított anyagot tartalmaznak. Emellett csomagolása újrahasznosított rost alapú anyagból készül, mérsékelve a környezetre gyakorolt hatást.

A Nothing Phone (1) elérhető az eMAG-nál fekete és fehér színben, különböző memóriaméretekkel.

Kapcsolódó cikkek