Nem hozta el a megváltást a DVSC ikonja, váltottak

Megosztás

Edzőt váltott a Karcagi SE. A Karcag ebben a szezonban az NB III Keleti csoportjában szerepel, a csapat jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán. A karcagiaknál nemrég edzőváltás történt: távozott az együttestől Igor Bogdanovics vezetőedző és segítője, Rákos Csaba.

Már az is kiderült, hogy Bogdanovics örökébe Csillag László lépett. Csillag vezetésével a Karcag a hétvégén a Hatvant győzte le 1-0-ra, a találkozó egyetlen gólját Szabó Lajos Mátyás szerezte a 74. percben tizenegyesből.

Bogdanovicsot egyébként nyugodtan nevezhetjük a DVSC ikonjának, hiszen játékosként háromszor nyert bajnoki címet a Lokival, emellett a Magyar Kupát kétszer hódította el a piros-fehér gárdával, írta az nb1.hu.

A Karcagi SE Labdarúgó Szakosztály korábbi közleménye szerint:

„A 2023.04.12-én megrendezésre kerülő Karcag SE – Tiszaújváros 0-2 NB III bajnoki mérkőzés után Igor Bogdanovics vezetőedző és Rákos Csaba másodedző közös megegyezéssel távozott csapatunk éléről. Sok sikert kívánunk nekik a jövőben! A jól sikerült őszi fordulók után (4. hely) sajnos egy rosszul induló tavaszi szezon következett be csapatunk életébe, ha csak ezt az időszakot nézzük, akkor csapatunk a 17. helyen áll a tabellán. Ezért a szakosztály vezetése a változás mellett döntött, csapatunk új edzője Csillag László, akivel reméljük sikerül kilábalni ebből a gödörből és elindulni egy jó úton előre.”

Csillag László legutóbb az Aqua-General Hajdúszoboszló vezetőedzője volt. A csapat rendkívül sikeresen szerepelt az elmúlt bajnoki évben, mivel újoncként az NB3 Keleti csoportjának negyedik helyén végzett. Közel egy évig nem nagyon lehetett hallani Csillag Lászlóról, de néhány napja Igor Bogdanovics helyett a Karcagi SE vezetőedzője lett, közölte a hunfoci.hu.

Karcagon több milliárd forintból építik újjá a labdarúgó stadiont.

Fotó: hunfoci.hu

Kapcsolódó cikkek