A bölcsődék dolgozóinak kiváló munkáját ismerték el

Megosztás

A Szolnok hét bölcsődéjében folyó szakmai munkát ismerték el szerdán a városházán, a bölcsődék napja alkalmából rendezett díjátadó ünnepségen.

Péntek Ágnes, az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság vezetője megköszönte munkatársainak, hogy egész éven szeretettel és odafigyeléssel gondozzák a rájuk bízott gyermekeket, kiemelve, hogy a hazai bölcsődei rendszert fejlesztő és megújító számos szakmai javaslat Szolnokon született.

A „Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért” emlékérmet 2023-ban Katonáné Kiss Ibolya, a Borsószem bölcsőde kisgyermeknevelője és Sáriné Vincze Julianna, a Borsószem bölcsőde dajkája vehette át.

Igazgatói dicsérő oklevéllel ismerték el Aranyosné Szabó Ágnes, Polyák Mihályné, Kissné Törőcsik Erika, Szerencsés-Aranyos Natália, Vígh Zoltánné, Földesi Istvánné, Mihályi Istvánné, Ökrösné Nagyhajú Nóra, Gárdai- Tímár Szabina, Imre Andrea, Máté Piroska, Pálóczi Gyuláné és Szeker Zoltán munkáját.

A Magyar Bölcsődék Egyesülete által alapított Akócsi Ágnes életműdíj egyik díjazottja idén Orosz Sándorné, a szolnoki Almáskert Bölcsőde bölcsődevezetője lett.

Az ünnepségen a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatos balett tehetséggondozó csoportjának tanulói és a Corvinka Gyermek Néptáncegyüttes lépett fel.

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek