Karján fehér retiküllel, munkáskesztyűben ment lopni az 59 éves nő

Megosztás

Karján fehér retiküllel, munkavédelmi kesztyűben és kőműves kalapáccsal ment lopni egy 59 éves nő Szolnokon. Nemcsak egy bűncselekménnyel gyanúsították meg a szolnoki rendőrök.

Egy 59 éves helyi nő ment be egy szolnoki, jelenleg lakatlan családi ház udvarára április 7-én a hajnali órákban. A jogsértő az ingatlanba egy kőműves kalapáccsal próbált bejutni. Cselekményében a helyszínre kiérkező rendőr járőr akadályozta meg, így a lopás kísérleti szakban maradt.

Az asszonyt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, a terhelt beismerő vallomást tett.

A bűnügyet egy korábban elrendelt büntetőeljáráshoz egyesítették, ugyanis március 25-én 19 óra és március 26-án 7 óra között egy társasház előtt lévő kerékpártárolóból eltulajdonított egy robogót, majd egy útkereszteződésnél hátra hagyta azt. Ugyanazon a napon egy lezáratlanul hagyott másik robogót is eltolt, amit később egy élelmiszerbolt parkolójában hagyott. Mindkét esetben megtérült a lopási kár.

Április elején egy szolnoki garázsba ment be a megalapozott gyanú szerint, de üres kézzel távozott. A kiértékelt kamerafelvételen ugyanabban a ruházatban volt látható, mint amiben később tetten érte a rendőr.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 2 rendbeli jármű önkényes elvétele és 2 rendbeli lopás vétség kísérlet miatt folytat nyomozást a terhelt ellen.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek