Jót tett a fokozott rendőri jelenlét Ugyerben

Megosztás

Egy hónapon át fokozták a rendőri jelenlétet Cegléd Ugyer településrészén. A lakossági észrevételeknek és egy fórumnak köszönhetően a rendőrség haladéktalanul reagált azokra a körülményekre, jelzésekre, amely a körzet közbiztonságát, az ott lakók biztonságérzetét befolyásolta.

A megemelt létszámban és gyakrabban járőröző rendőrök, mezőőrök és polgárőrök fogadtatása azok részéről volt a legkedvezőbb, akikért mindezeket az intézkedéseket tették: az ugyeri embereké! Az egyenruhások visszatérő és szinte állandósult jelenléte megnyugtatta őket – az intézkedés tehát elérte a célját!

Közismert a látható rendőrök bűn-, és baleset-megelőzési hatása, de bűnüldözésben is eredményesek természetesen. Így volt ez a fokozott rendőri jelenlét egy hónapjában is, hiszen fogtak körözött embert, de közlekedési szabálysértőket is kiszűrtek, valamint beszélgettek az Ugyerben élőkkel.

Véleményük, a velük való kapcsolattartás hasznos és fontos, ezt mindig is szem előtt tartotta a Ceglédi Rendőrkapitányság, amely tervezi – az emberek kedvező visszajelzése alapján – egy hasonló intézkedéssorozat jövőbeni elrendelését is.

Forrás: Cegléd Facebook

Fotó: Szokolai Attila

Kapcsolódó cikkek