Olyan szerencsétlenül rúgtak fejbe egy focistát a megyei focimeccsen, hogy mentőhelikoptert hívtak hozzá

Megosztás

A megye II-ben történt az eset, amikor is nagyon közelről találták fejbe a fiatal játékost egy felszabadító rúgásnál, teljes véletlenségből. A megszédülő futballista elesett, ám olyan szerencsétlenül, hogy egy másik játékos térddel, hatalmas erővel fejbe rúgta. Ez már olyan súlyos volt, hogy kellett a mentőhelikopter.

Kisalföld írta meg, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani egy utánpótláskorú focistát, miután véletlenek sorozata után agyrázkódást szenvedett.

A Nagycenk-Répcementi megyei II. osztályú mérkőzésen csereként lépett pályára Ódor Ármin, aki az 56. percben „belenézett” az ellenfél védőjének felszabadításába. A közeli lövés olyan erős volt, hogy Ódor elvesztette az egyensúlyát. Földre esése közben azonban egy másik játékos térdével találkozott a halántéka, így mozdulatlanul terült el a pályán.

A kiérkező mentőorvos Ódor állapotának súlyosságát felmérve mentőhelikopter segítségét kérte, mely Sármellékről meg is érkezett, és kórházba szállította a fiatal játékost. Az utánpótlás-mérkőzés a baleset után félbeszakadt.

Ódor később a kórházban magához tért, súlyos agyrázkódása miatt azonban még további vizsgálatok várnak rá. (via 444.hu)

Kapcsolódó cikkek