Horrorbaleset az M4-en: a kormány vágta el a kamionvezető nyakát

Megosztás

Egy ember életét vesztette, amikor két kamion rohant egymásba az M4-es úton. Egy szemtanú sokkoló részletekről számolt be, ugyanis kiderült: súlyos figyelmetlenség vezethetett a megdöbbentő halálhoz.

Egymásba ment két nyerges vontató az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 31. kilométernél. A Katasztrófavédelem információi szerint az egyik kamionba egy ember beszorult, őt csak feszítővágó segítségével lehetett kiszabadítani a kocsiból.

Úgy tudni, hogy a becsapódó kamionban ülő sofőr az eset során elhunyt, ugyanis olyan súlyosan megsérült, hogy már hiába érkezett több mentőegység a helyszínre, életét már nem tudták megmenteni. Egy arra autózó szemtanú arról számolt be: szörnyű cselekménysorozat vezethetett a tragikus végkimenetelhez.

Elmondása alapján az egyik román rendszámú kamion műszaki okok miatt félreállt, majd annak rendje és módja szerint az elakadásjelző háromszöget is kihelyezte.

Az érkező, szintén román rendszámú kamion azonban egyenesen belerohant honfitársa nyerges vontatójába, az ütés erejétől pedig a kormány valósággal elvágta a sofőr nyakát, így esélye sem volt a túlélésre.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Forrás: ripost.hu

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek