Úgy bővítenek Berekfürdőn, hogy alig emelnek árat

Megosztás

Öt téliesített faházzal bővíti önerőből szálláshely-kapacitását a berekfürdői gyógy- és strandfürdő. Ezt Hosszú András, a Berek-Víz Kft. ügyvezetője mondta el a Karcag Tv-nek.

A cégvezető elmondta, egész évben nyitva vannak, szinte mindig telt házzal működnek a fürdőhöz tartozó kempingben, ez is indokolta, hogy a szálláshelyeket bővítsék. Jelenleg 11 fűthető házuk van, ez bővülhet hamarosan az öt faházzal. Ennek eredményeként plusz 20-30 vendéggel többel számolhatnak . A szezonra már működésbe is foghatják ezeket.

A vendégek már a jövő évre is foglalnak, vagyis azt lehet mondani, hogy Berekfürdő télen-nyáron minden évben népszerű hely. A vendégéjszakák száma is nőtt, bár még nem érte el a covid előtti szintet. Akkor 147 ezer vendégéjszakájuk volt, most 135 ezernél járnak, de ez is több 40 ezerrel a 2021-eshez képest.

További fejlesztésként szeretnék visszahozni a három fürdőbált, amit régebben is megtartottak, illetve a nappali családi programokat kívánják erősíteni.

Az ügyvezető közölte, eddig nem emeltek árat, de most kénytelenek lesznek a főszezoni árakhoz hozzányúlni, de egyáltalán nem jelentős tételben.

Kapcsolódó cikkek