Részeg volt Judy, ezért maradt el a koncert – állítja a szervező

Megosztás

A szolnoki énekesnő Demjén Ferenc és Curtis nyomdokaiba lépett?

A Groovehouse egy mezőkövesdi szórakozóhelyen lépett volna fel szombat este, de a beharangozott buli elmaradt. A hely tulajdonosa a nyilvános közösségi oldalán egy bejegyzésben az énekesnőt okolta a történtekért, mondván Judy nem volt olyan állapotban, hogy közönség elé lépjen, részeg volt.

A bejegyzést szerettük volna idézni olvasónknak, de azóta már törölték.

A Blikk megkereste a tulajdonost, aki néhány információt megosztott lapunkkal, ám később visszavonta a szavait. A tulajdonos állítása azért is döbbenetes, mert a Groovehouse-t huszonöt éves pályafutása során elkerülték a balhék. Ráadásul a jelen lévő szemtanúk szerint korántsem az történt, amit a tulajdonos állított.

– Az együttes késett, ez tény, de ilyesmi mindenkivel előfordul, nem volt ideges a közönség, jó hangulatban vártuk a koncertet. Egy ponton azonban Manó, a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba. Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva. Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne. Teljesen józannak tűntek, bár tény, hogy Judy nem érezte jól magát, mégis eljött a koncertre, mert nem akarta cserben hagyni a rajongókat – mondta el a Blikknek az egyik résztvevő.

A lap megkereste Judyt is, akinek a hangján érződött, hogy nagyon megrázták a vádak. – Nem kívánok nyilatkozni a témában, a továbbiakban a jogi képviselőm intézi az ügyet. A szükséges jogi lépéseket megtettük, ügyvédi felszólítólevelet küldtünk a szórakozóhely tulajdonosának – reagált Judy a becsületét sértő állításokra.

Mostanában leginkább a Sztárban Sztár című produkcióban láthatja a szolnoki énekesnőt a nagyérdemű. Legutóbb Oláh Ibolyaként lépett színpadra és a Magyarország című dalt énekelte el. 

Kapcsolódó cikkek