Megdöbbentő részlet derült ki a magyar milliárdos múltjából

Megosztás

Rendőr barátját vitte ittasan a halálba Balogh Levente: felfüggesztetett büntetéssel megúszta az RTL milliárdos sztárja , írta a Blikk.

A lap azt írta, hogy élete talán egyik legsötétebb titkát fedte fel a Cápák között milliárdos befektetője. Balogh Levente harminc évvel ezelőtt egy halálos baleset részese volt: a karambolban a mellette ülő rendőr barátja elhunyt.

Az „ásványvízkirály” saját bevallása szerint azért állt a nyilvánosság elé, hogy másoknak elrettentő példával szolgáljon.

A Blikk utánajárt az 1996-os esetnek. Értesüléseik szerint az akkor 27 esztendős Balogh Levente a tragikus napon a barátjával – aki egyébként rendőr volt – Kecskemét Széchenyi városrészé­ben szórakozott, majd egy kis alkohol elfogyasztása után ültek autóba.

A Szeged felé vezető úton a később milliárdossá váló sofőr a Habselyem Kötöttárugyárnál nem megfelelően választotta meg a sebességet, így egy kanyarnál lesodródtak az útról egy Alfa Romeóval, amelyet egy villanyoszlop állított meg. 

A szörnyű ütközés után elhunyt fiatalember, a 26 éves Sz. Balázs házas volt, feleségével egy gyermeket neveltek. Úgy tudjuk, Balogh – példamutató módon – a szerencsétlenség után hosszú ideig támogatta őket anyagilag.

Információink szerint a kiszabható maximális büntetést kapta a vétkes sofőr, ám az ítélet végrehajtását végül felfüggesztették.

További részletek a Blikkben.

Fotó: RTL.hu

Kapcsolódó cikkek