Szolnokon temetik el a villamosmegállóban elgázolt Boglárkát

Megosztás

A vasárnap hajnalban Budapesten, a Harminckettesek terén lévő villamosmegállóban halálra gázolt lány édesapja a sajtónak beszélt arról, hogy szerinte a lánya egy társasági összejövetel után ment volna át a barátjához, amikor a tragédia történt.

Múlt hétvégén szörnyű baleset történt a fővárosban. Egy autó – amelyet egy 41 éves, alkohol hatása alatt álló olasz férfi vezetett – nagy sebességgel a villamosmegállóba sodródott, és elütötte az ott várakozó 23 éves nőt vasárnap hajnali 2 óra körül.

Boglárka a helyszínen meghalt. 

A TV2 Tények című műsorának nyilatkozott a fiatal nő édesapja, amiről a Telex is beszámolt. Mint mondta, lányuk, Boglárka épp a barátjához tartott egy társasági összejövetel után, amikor megtörtént a végzetes baleset.

Helyszíni fotó (BudaPestkornyeke.hu)

A Tények szerint váratlanul, hátulról csapódott neki az autó, és több métert repült, mielőtt a sínekre zuhant. Először egy járókelő, majd a mentők is próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét.

„Drága kislányunk elhunytát a rendőröktől tudtuk meg, akik hajnalban kijöttek a lakásunkra, és értesítettek bennünket” – mondta a gyászoló édesapa, aki arról is beszélt, hogy a lánya idén nyáron diplomázott volna le az egyetemen, és mellette tánciskolába is járt. Nagyon életvidám lány volt. Nagyon szerette az életet”

A Tények szerint a fiatal lány barátai a héten megemlékezést tartanak, a hírek szerint pedig az illetékes ügyészség hamarosan indítványozza a külföldi férfi letartóztatását is.

Boglárka családja osztotta meg a búcsúztatás részleteit közösségi oldalukon. Mint írják, március 10-én, délután 2 órakor vesznek tőle búcsút Szolnokon, a Szentlélek templomban. A búcsúztatás után Bogit együtt kísérik a gyászolók végső nyughelyére, a Református temetőbe.

Mivel Boglárka kedvenc színe a kék, ezért kérjük a reá emlékezőket, hogy ha tehetik, a ruházatukban ez a szín jelenjen meg. Szeretnénk kérni, hogy lehetőség szerint egy szál virággal, esetleg kis méretű koszorúval búcsúzzanak el Tőle, kérte a család.

Kapcsolódó cikkek