Tragédia: meghalt a 14 éves fiú, akit áramütés ért

Megosztás

Hosszú hetekig küzdöttek az áramütést elszenvedett 14 éves Károly életéért az orvosok, ám a fiú szervezete feladta a küzdelmet.

Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt januárban, az egri MÁV-pályaudvaron két fiú felmászott egy tartálykocsi tetejére. Egyikük, egy 14 éves fiatal életveszélyes áramütést szenvedett, míg a barátja szerencsésebb volt, ugyanis ő csak megütötte magát, ám tűzoltók segítségével le tudott jönni a járműről, írta a Blikk.

A Bethesda Gyermekkórház orvosa korábban úgy nyilatkozott a 14 éves fiúról, hogy több szervét is érinti a sérülés, s hogy a teste több mint 80 százaléka harmadfokban megégett. A szakemberek éjjel-nappal küzdöttek azért, hogy a fiú életben maradjon, ám Károly szervezete feladta a harcot.

Úgy tudni, a fiú egy hétgyermekes családból származik, egy pétervásárai férfi pedig most gyűjtést szervez a családjának.

„Kérünk minden jó szándékú embert, aki tud és szeretne, segítsen! A nehéz körülmények között élő családnak könnyíteni szeretnénk a kiadásokat! Gyűjtést szervezünk Bogyókának, hogy kellő tisztelettel végső búcsút tudjunk venni tőle! Aki tud, kérem Önöket, titeket, fogjunk össze és segítsünk ebben” – írta a férfi a pétervásáriakhoz címezve.

Forrás: Blikk

Kapcsolódó cikkek