Valószínűleg öngyilkos akart lenni Eva Rezesova – amikor rátörték az ajtót, már eszméletlen állapotban volt

Megosztás

A tűzoltóknak kellett rátörni az ajtót a szlovák milliomosnőre, aki azzal vált hírhedtté, hogy Magyarországon halálos balesetet okozott luxusautójával, ittas állapotban száguldozva. Az eddigi információk alapján most ártani akart magának, gyógyszerre ivott, valószínűleg meg akart halni.

Mentőegységek törték rá az ajtót Eva Rezesovára a nő kassai lakásában, ahová az édesanyja hívta ki a mentőket tavaly decemberben – írja a Paraméter.sk.

Korábban Rezesova ittasan hívta fel édesanyját, és szlovák sajtóértesülés szerint arról beszélt, hogy ártani akar magának. Ezután letette a telefont, az édesanyja pedig már nem tudta visszahívni, ezért értesítette a mentőket. Mivel Rezesova nem reagált a lakásához riasztott egységnek sem, végül a tűzoltók törték be a lakása ajtaját, a mentők pedig eszméletlen állapotban találtak rá a nőre.

A hírekből a kassai rendőrség is megerősített annyit, hogy a mentőegységek december 14-én kiszálltak egy kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudott kapcsolatba lépni az ott tartózkodó személlyel.

Rezesova a szlovák Pluska szerint ezután 5 napig volt kórházban, ahol a lap forrásai szerint elismerte, hogy gyógyszereket vett be és alkoholt ivott rá. A nő családja nem akart nyilatkozni. (Hvg)

A Rezesova által okozott balesetben ebben az autóban égtek halálra az áldozatok

Kapcsolódó cikkek