Tragédia: a repülőgép hajtóműve beszippantotta és bedarálta a reptéri munkást – videó

Megosztás

Véletlenül járó hajtóművű repülőgép elé került a legrosszabb helyre egy repülőtéri munkás Alabamában, nem élte túl a balesetet.

Az alabamai Montgomery repülőterén meghalt az amerikai földi személyzet egyik alkalmazottja, miután egy repülőgép hajtóművébe került munka közben. A baleset szombaton 15 óra körül történt, a munkást az American Airlines Group leányvállalata, a Piedmont Airlines alkalmazta.

A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanács közölte, hogy a tragikus baleset akkor történt, amikor az American Airlines Embraer 170-es gépe legalább egy járó motorral parkolt a kapuban. „Az előzetes jelentés két-három héten belül várható” – közölték.

„Szomorúan értesültünk az AA/Piedmont Airlines egyik csapattagjának tragikus elvesztéséről. Gondolataink és imáink a családdal vannak ebben a nehéz időszakban” – nyilatkozta Wade A Davis, a repülőtér ügyvezető igazgatója. (Guardian)

Több hasonló eset is történt már, az egyik ilyenről felvétel is készült. Itt viszont csodával határos módon súlyos sérülésekkel, de a legénység szerencsétlenül járt tagja túlélte a kísértetiesen hasonló balesetet.

No Title

Uploaded by None on 2014-09-08.

Kapcsolódó cikkek