Kiugrott a kórház ablakán egy idős férfi: infúziós állvánnyal törte ki az üveget

Megosztás

Infúziós állvánnyal törte ki kórházi kórtermének ablakát egy idős beteg Cegléden, hogy a 4. emeletről a mélybe vesse magát. A dolgozók órákon át keresték a férfit, holttestére végül másnap reggel találtak rá. A Toldy Ferenc Kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben.

Szörnyű tragédia sokkolta a ceglédi kórház dolgozót és betegeit. Karácsony előtt egy idős férfi vetett véget az életének. A Bors információi szerint a beteg egy infúziós állvánnyal kitörte a 4. emeleti kórtermének ablakát, majd onnan a mélybe vetette magát. A személyzet órákon át kereste az idős férfit, de sehol sem találták. A holttestére csak másnap reggel bukkantak rá, életét már nem lehetett megmenteni.

A lap az ügyben megkereste a Toldy Ferenc Kórházat, hogy megtudja, hogyan történt az eset, és miért csak órákkal később találták meg a férfi holttestét. A főigazgató, Pusztai Dezső szűkszavúan csak annyit válaszolt, a kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben, annak lezártáig pedig nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

A rendőrség is vizsgálja az esetet, bűncselekmény gyanúja azonban nem merült fel.

– A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Képünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek