Melléképület égett Tiszakürtön

Megosztás

Frissítés:

Eloltották a tüzet Tiszakürtön

2022.12.25. 14:04

Teljes terjedelmében égett egy negyvenöt négyzetméteres tiszakürti melléképület, amihez csatlakozott egy száznyolc négyzetméteres nyitott szín is, amiben kiégett egy traktor és egy személyautó. A tűz átterjedt az öregszőlői ingatlanon a főépület tetőszerkezetére is, mintegy tizenöt négyzetméteren. A tüzet a kunszentmártoni, a kiskunfélegyházai és a szarvasi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral, teljes légzésvédelemben oltották el.

Korábban:

Megakadályozták a lángok továbbterjedését Tiszakürtön

2022.12.25. 12:44

Teljes terjedelmében ég egy csaknem százhúsz négyzetméteres tiszakürti melléképület az Öregszőlőn. Az ingatlanban tárolt traktor és személyautó is ég. A kunszentmártoni, a kiskunfélegyházai és a szarvasi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral, teljes légzésvédelemben akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Az egységek oltás közben hoztak ki az épületből egy gázpalackot. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, közölte a katasztrófavédelem nem sokkal egy óra előtt.

Még korábban:

Az Öregszőlőre riasztották a tűzoltókat vasárnap a déli órákban.
Teljes terjedelmében égett egy csaknem százhúsz négyzetméteres tiszakürti melléképület az Öregszőlőn. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók négy vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A helyszínre indultak a kiskunfélegyházai és a szarvasi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Nemrég Tiszakürtnél közlekedési baleset is történt.

Kapcsolódó cikkek