Eltűnés miatt keresik Nagy Rómeó Sándort

Megosztás

Jászberényi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 16 éves Nagy Rómeó Sándor jászárokszállási lakost, aki december 13-án a délelőtti órákban az otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik – olvasható a police.hu-n.

Az eltűnt személy körülbelül 172 centiméter magas, átlagos testalkatú. Az arca hosszúkás, borostás, a szeme színe kék. A haja sötét szőke, oldalt felnyírt, fejtetőn hullámos, hátrafésült fazonú. Eltűnésekor feltehetően sötétkék színű, combközépig érő kabátot, kék színű farmernadrágot, fekete színű pulóvert, fehér színű, Fila márkájú fűzős cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Nagy Rómeó Sándort felismeri vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek