Martfűi táncművész nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát

Megosztás

Szombat este volt a Dancing with the Stars harmadik évadának döntője, melynek első helyezettje Csobot Adél és a martfűi táncművész, Hegyes Berci.

Teniszeztem, futottam, atletizáltam, úsztam, de a táncban tudtam leginkább megtalálni önmagam. Tízévesen vittem haza egy szórólapot az iskolából, a Szilver Művészeti Iskolához lehetett jelentkezni. Édesanyám eleinte kétkedve fogadta az elhatározásomat, de az akkori döntésemet mi sem támasztja alá jobban, minthogy tizenhat éve vagyok a tánc világában

– elevenítette fel a kezdeteket egy két évvel ezelőtti interjúban Hegyes Bertalan.

Csobot Adél sírva nyilatkozott az eredményhirdetés után és legfőképpen megyénk büszkeségének, Hegyesi Bertalannak mondott köszönetet:

Egy fantasztikus embert ismerhettem meg benned, Berci. nagyon remélem, hogy ez egy életre szóló barátság lesz. Olyan dolgokat hoztál ki belőlem, amiről tényleg azt gondolom, hogy lehet, hogy más nem is tudott volna. Köszönöm, hogy megnyitottad ezt a világot előttem, nagyon hálás vagyok! Ez egy életre szóló élmény lesz, amit végig a szívemben fogok őrizni. Ez volt életem egyik legfantasztikusabb kalandja. Köszönöm a nézőknek, és köszönöm, hogy szavaztatok ránk, ez mindennél többet jelent most

– fogalmazott az énekesnő.

Csobot Adél még sosem nyert semmit: Sírva adott hálát mindenkinek

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához.

Kapcsolódó cikkek