A jobbikos alelnök szerint álságos, amiről a Fidesz papol

Megosztás

Dr. Lukács László György karcagi parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke szúrta ki a jászsági Pócs János fideszes országgyűlési képviselő fizetett hirdetését a Facebookon, amelyen a “teljesen független” jászberényi polgármesterjelölt érdekében kampányol.

Már maga az is furcsa, hogy egy független jelölt helyett egy fideszes kampányol és persze fizeti ennek költségeit, de más is feltűnik.

A hirdetés fotóján az látható, ahogy az amúgy orvos dr. Besenyi Orsolya egy napja egy percben hogyan alakul. Dr. Besenyi egy asztalnál ül egy monitor előtt és a klaviatúrán valamit gépel.

Az asztalon kettő (!) terminál is látható. 

Ezzel kapcsolatban írta a következőket Lukács:

“A fizetős egészségügy és a Fidesz. Szerdán az egészségügyi törvény vitájában a fideszes képviselők visszatérő mondata volt, hogy az ellenzék (!) fizetős egészségügyet! akar. Akkor ismerjék meg a Fidesz “civil” polgármesterjelöltjét Jászberényből (Pócs János hirdetett videójából). Ugye látják a fül-orr -gégész doktor nő mellett a két terminált? Biztonság kedvéért gondolom, ha az egyik nem jó, a másik elfogadja a pénzt. Szóval mégis csak fizetős az egészségügy?  Ráadásul mindezt egy fideszes jelölttől kell megtudni? Szóval így hazudik a Fidesz: Álfüggetlen jelölt, nem ingyenes, hanem fizetős egészségügy.”

A felvétel lehet, hogy magánrendelőben készült, de a Fidesz ezek létezését sem igen ismeri el. A kormánypárt márpedig az állami egészségügy tudatos leépítésével egyre inkább a magánegészségügy felé tereli a betegeket, gyógyulni vágyókat. 

Szóval terelni lehet, ahogy a propagandában meg is teszik.

Kapcsolódó cikkek