Tényleg sakkban tud tartani egy teljes társasházat egyetlen lakó viselkedése?

Megosztás

Mit tehetünk, ha egyetlen lakó mindent felhalmoz, a lejárt és megromlott élelmiszereket sem dobja ki, hanem hűtés nélkül tárolja, ami miatt a társasházban elviselhetetlen bűz terjeng és rohangásznak a csótányok? Tényleg nincs erre semmilyen törvényi megoldás, háborítatlanul folytatja a közösséggel teljesen összeegyeztethetetlen viselkedését a lakó?

Orrfacsaró bűz és csótányok keserítik meg egy egri társasház lakóinak életét, miután az egyik lakó, egy idős asszony gyűjtögetésbe kezdett évekkel ezelőtt – derült ki az RTL Klub Híradójából.

A lakók szerint mindenféle akciós élelmiszert felhalmoz, ezeket hűtés nélkül tárolja, és hiába mennek tönkre, nem dobja ki.

Az egri kormányhivatal a lakók kérésére idén már másodszor rendelt el kényszertakarítást. A Híradó szerint egy egész csapat érkezett, hogy kitakarítsák a lakást, de az ajtón is alig tudtak bemenni, annyira tele volt pakolva a lakás, kupacban állt a szemét.

Az ötödik emeleti lakás erkélyéhez egy daru emelte fel a konténert, amelybe beleszórták a szemetet a takarítók. A szomszédok azt mesélték, nyáron a legrosszabb a helyzet, az ajtó alatt folyik a húslé, nagyon sok a bogár (főleg a csótány) és nagyon büdös van.

A társasház lakói azt mondják, a hatósági takarítások csak ideiglenesen oldják meg a problémát, utána kezdődik minden elölről. (via Hvg, Rtl)

Kapcsolódó cikkek