A fideszes jelölt lemosta a pályáról ellenfeleit Kenderesen – FRISSÍTVE

Megosztás

Totális Fidesz-győzelem Kenderesen

Kenderesen a szavazatok 69,13 százalékával nyerte a vasárnap tartott időközi polgármester-választást Barabásné Forgács Edit. A Fidesz-KDNP jelöltje a második helyre szorult és eddig a várost vezető Bogdán Pétert váltja majd fel. Bogdán mindössze 19,91 százaléknyi a szavazatot kapott.  Bogdán 2006 és 2010 között már vezette a települést.

Hogy az új testületbe ki került a több jelölt közül is, még nem közölt adatokat késő este a valasztas.hu.

A településen időközi polgármester-választást (és képviselő-testületi választást) azért kellett tartani, mert az addigi képviselő-testület néhány hónappal korábban feloszlatta magát.

Frissítés:

Nem rúgtak labdába a kenderesi időközi választáson a független jelöltek. Az összes létező helyre Fidesz-KDNP-s jelölteket választott néhai Horthy Miklós kormányzó településének lakossága.

Mint megírtuk, vasárnap este a polgármester-választás eredménye már napvilágra került. Kiderült, hogy a Fidesz-KDNP jelöltje, Barabásné Forgács Edit hatalmas fölénnyel, kétharmaddal nyert. 

Akkor még nem volt ismert, kik futottak be a képviselői posztokra.

Reggelre ez is kiderült. Mégpedig az összes képviselő fideszes lesz.

A hat képviselő és a polgármester mind kormánypárti, nemigen fordulhat elő, hogy nagy vita kerekedne majd egy-egy testületi ülésen.

Fotó: F. Kovács Sándor Facebook

Kapcsolódó cikkek