Szolnokon is átmatricázta a Momentum a kormány bombás plakátját (frissítve)

Megosztás

A Momentum aktivistái ötletes akcióba kezdtek: országszerte átmatricázzák a legújabb brüsszelezős, az “Unió az rossz” nem túl bonyolult üzenetével ellátott plakátokat. Gelencsér Ferenc Momentum-elnök szerint ki akarják javítani „a Fidesz hazugságait”, és fel akarják hívni a figyelmet arra, hogy szerintük a „Fidesz-felár” miatt drágul minden.

A szolnoki Momentum hétfőről keddre virradó éjszaka a megyeszékhelyen is matricázott. Egészen pontosan a Kossuth téren, a Városháza tőszomszédságában találtak egy “felújításra váró” bombás plakátot. A Fidesz hazugságai tönkretesznek minket – olvasható most már a kiigazított reklámfelületen.

Aki csak teheti menjen el és csodálja meg, szelfizzen, fotózzon és ünnepelje a más véleményt. Valószínűleg gyorsan intézkedni fog a helyi Fidesz valamelyik mindig tettre kész rendfenntartója.

A szolnoki idill

A Momentum politikusai arra is felhívták a figyelmet, hogy továbbra is várják országszerte a konzultációs íveket, amelyeket Soprontól Berettyóújfaluig a Momentum pultjainál és irodáiban összeszednek, brikettbe préselnek és eljuttatnak a rászorulóknak, hogy legalább legyen mivel befűteniük a leghidegebb napokon.

Frissítés

Cikkünk megjelenése után nem sokkal, kedden délben máris lekerültek a matricák a reklámfelületről.

kép forrása: Momentum Szolnok

Kapcsolódó cikkek