Azzal kampányol a kormánypárti jelölt, amit már lefújtak

Megosztás

Máris beleszaladt a meleg aszfaltba a jászberényi polgármester-jelölt. Besenyi Orsolya arról posztolt, hogy készül a Hatvan-Jászberény közötti út négynyomúsítása. Rossz hír, hogy nem készül, lefújták.

Szeptember elején jelent meg az a 284 tételt felsoroló lista, amit a kormány felfüggesztett a megvalósításában 2025-ig. Ezek között szerepel a Hatvan-Szolnok közötti út négysávosítása is. Az ötlet amúgy remek, ezt dobta be a köztudatba az április választások előtt az ellenzéki jelöltségért kampányoló Gedei József, jászberényi DK-s politikus is.

És most ezt dobta be a köztudatba az a múlt héten polgármesterjelöltté vált Besenyi Orsolya is, aki bár függetlenként indul, de a Fidesz teljes támogatását élvezi. Mint ismert, Jászberényben időközi önkormányzati választás lesz, a kampány a Fidesz részéről máris  beindult, ennek részét képezi “független” támogatottjuk bejegyzése is. 

Azt írta posztjában Besenyi, hogy “Fontos Jászberény gazdasága és az emberek biztonsága! Készül a 32. sz. főút négysávosítása!”

Nos, rossz hírünk van a jelölt asszony számára, mert nem készül, lefújták, mégpedig már szeptember elején. Besenyivel a bemutatását követően hamar megtelt a jászberényi kormánykritikus közösségi média, főleg azzal, hogy igazából nem is független, hiszen a Fidesz támogatja. 

És most itt van ez a 32-es négynyomúsításával való kampányolás, ami teljes vakvágány lehet részéről, hiszen egy jelöltnek illene tudnia, hogy nem lesz ilyen beruházás egyelőre, mert a kormányzat forrás hiányában leállította. 

Az máris megjelent ellenlábasai részéről, hogy, idézzük: “felmerülhet a kérdés, Besenyi két szép szeméért mégis megcsinálják az utat vagy a kedves doktornő csak ámítja a jónépet. Az utóbbi a valószínűbb és ezzel a kedves doktornő már meg is kezdte a hazugságkampányát. Ezek után pedig mit lehet neki elhinni.” 

A kampány tehát máris javában dúl Jászberényben. Információink szerint ma délután bejelentik az ellenzéki jelölteket is, az ő ismeretükben pedig ennek hevessége csak tovább fokozódhat.

Szerző: Tóth András

Kapcsolódó cikkek