Vezetőt váltott a Stadler Trains Magyarország Kft.

Megosztás

Nem verték nagy dobra, hogy vezetőváltás történt a Stadler Trains Magyarország Kft. élén. Az eddig rajongva imádott vezető, Dunai Zoltán helyét ugyanis az a Homolya Róbert vette át, akit nemrégiben páros lábbal rúgtak ki a MÁV-tól.

A vezetőváltást azonban a svájci pontosságtól eltérően nem a Stadler Trains Magyarország honlapjáról lehet megtudni, mivel ott még mindig Dunai a vezető, hanem Szalay Ferenc, szolnoki polgármester közösségi oldaláról.

Szalay közölte, hogy csütörtökön találkozott Dunaival és Homolyával a hivatalában. Mint írta, “Dunai Zoltánt ma azért láthattam vendégül, hogy a jövőről beszéljünk, arról a jövőről, amiben már nem ő, hanem utódja, Homolya Róbert fogja tovább kormányozni a Stadler magyarországi vállalatát.”

Homolya Róbert 2022. június 15-i hatállyal távozott a MÁV-VOLÁN-csoport éléről. Homolya 2018 óta vezette az ország legtöbb munkavállalót foglalkoztató vállalatát. Utódja a szolnoki Pafféri Zoltán lett egyébként.

Homolyáról Hadházy Ákos azt írta, hogy szerinte korábban Lázár János államtitkáraként az EU-s támogatások szervezett ellopását szolgáló rendszert építette ki, de mások is beszámoltak a kétes előéletéről a kinevezése kapcsán.

Nos, ő lett a Stadler új vezetője…  

Szerző: Tóth András

Kapcsolódó cikkek