Leszakadt egy óriási szikladarab és letarolta a hotelszobákat

Megosztás

Kréta népszerű célpont a turisták körében, egy hatalmas szikla azonban tragédiát és óriási pusztítást okozott egy szállodában.

Egy hatalmas szikladarab szakadt le Kréta szigetén egy tengerparti hotel fölött, a hatalmas kő pedig elvitte a hotel egy részét, írja a Reuters. Az Agia Fotia nevű településnél található Markos Studios nevű hotel megsérült részén egy család nyaralt: a nő meghalt, a férfi túlélte, a fiuk pedig megsérült a balesetben.

neakriti.gr on Twitter: “Οι εικόνες είναι σοκαριστικές από το σημείο της τραγωδίας και την κατολίσθηση του “φονικού” βράχου https://t.co/D7LE78LQzv / Twitter”

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές από το σημείο της τραγωδίας και την κατολίσθηση του “φονικού” βράχου https://t.co/D7LE78LQzv

A földcsuszamlás vasárnap hajnalban történt, és a tűzoltóság nagy erőkkel érkezett a helyszínre. Helyi jelentések szerint két szobát vitt el a szikla, a kiérkező közel 50 tűzoltó néhány óra törmelékeltakarítás után találta meg holtan a 45 éves nőt.

Az 51 éves férj egy másik helyiségben volt, amikor a szikla a szállásba csapódott, ő nem sérült meg. A nyolcéves fiukat is a törmelék alatt találták meg, de ő túlélte a balesetet. A Reuters szlovén, a görög sajtó cseh családról ír. A baleset vasárnap hajnalban történt, a család a tervek szerint aznap reggel hagyta volna el a szállást.

Kapcsolódó cikkek