Megverték a tiszaföldvári férfit, kis híján belehalt

Megosztás

Egy tiszaföldvári lakos tett bejelentést a rendőrségre 2022. október 24-én este és elmondta, hogy hívását megelőzően megjelent nála egyik ismerőse, aki nagyon rossz állapotban volt, többször összecsuklott és az eszméletét is elvesztette. Mentőt hívtak segítségül, közben a férfi magához tért és annyit tudott elmondani segítőjének, hogy megverték, majd megint elájult. A 40 éves tiszaföldvári sértettet kórházba szállították.

A nyomozók adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, valamint több személy messenger beszélgetését megvizsgálták. Ennek köszönhetően látókörükbe került a bűncselekmény feltételezett elkövetője, egy 22 éves cibakházi férfi. Mire összeállt a kép, addigra a sértett is magához tért a kórházban, és tanúvallomásában a nyomozók verzióját erősítette meg. Eszerint a sértett 2022. október 24-én este jelent meg 22 éves ismerőse cibakházi albérleténél, hogy egy nézeteltérést megbeszéljenek, azonban közöttük heves vita alakult ki és a férfi ekkor bántalmazta.

A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét 2022. október 26-án délután lakásán elfogták és előállították. A nyomozók életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kapcsolódó cikkek