Megszerezték a pótkulcsot és minden este lopni mentek

Megosztás

Egy helyi üzlet tulajdonosa tett bejelentést a Tiszaföldvári Rendőrőrsön október 11-én délelőtt, miszerint a reggeli nyitáskor észlelte, hogy közel 100.000 forint hiányzik a kasszából. Ezt követően visszanézte a boltban lévő biztonsági kamera felvételeit, melyen látta, hogy két fiatal több alkalommal is járt bent a hétvége során a boltjában. A leltár alapján onnan több szórakoztató elektronikai cikk, pipere termékek, és készpénz tűnt el az elmúlt hónapban, írja a police.hu.

A kamerafelvételeken szereplő feltételezett elkövetőket, egy újszászi és egy tiszaföldvári fiatalkorút a rendőrök még a bejelentés napján elfogták és előállították a rendőrőrsre. A nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A lopott tárgyak egy része

Kihallgatásuk során elmondták, hogy korábban tudomást szereztek az üzlethez tartozó pótkulcs hollétéről, így az elmúlt időszakban megközelítőleg 20 alkalommal jártak bent, majd minden esetben különböző dolgokat, és pénzt vittek magukkal. A rendőrök több lopott tárgyat és készpénzt is lefoglaltak az eljárás során.

A Tiszaföldvári Rendőrőrs lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek