Róbert, a jászberényiek kedvenc postása

Megosztás

A Magyar Posta idén is elindította Postás Példakép kampányát. A hat jelölt között egy jászberényi dolgozó is megtalálható.

A Magyar Posta 2017-ben, a 150 éves jubileumi programsorozat egyik elemeként alapította a Postás Példakép Díjat, mely azóta töretlen népszerűségnek örvend. Az elismerés célja, hogy megtalálják és bemutassák azokat a postás dolgozókat, akik szakmai teljesítményükkel és hozzáállásukkal kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, az ügyfelek bizalmát élvezik, és kollégáik körében is elismertek.

 A szavazás már megkezdődött, október 3-án 12.00 óráig tart. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az lesz az idei Postás Példakép. A díjat október 7-én a Postai Világnapi ünnepségen adják majd át.

Téglás Róbert

Megyénk egyetlen jelöltje Téglás Róbert immáron 26 éve dolgozik a vállalatnál. Felnőttként 13 évig kerékpárral, majd 12 éve már gépkocsival kézbesít, akár napi 100 kilométert is megtesz a tanyavilágban, túlnyomórészt erdős területen, ami különösen nagy helyismeretet igényel. Sokszor ő az egyetlen kapocs az idős ügyfelek és a külvilág között. Nincs olyan ember, aki ne ismerné őt Jászberényben. Ismertségének köszönhetően sokszor kínálják kávéval, süteménnyel. Szívesen beszélget az ügyfelekkel, meghallgatja a problémáikat, és ha tud, segít.

Róbert igazi társasági, közösségi ember, a Posta által szervezett rendezvények aktív résztvevője, és gyakorlott Mikulás is, a környékbeli gyerekek legnagyobb örömére. Ha mégis csöndre vágyik, akkor kedvenc hobbijának, a horgászatnak hódol.

Kapcsolódó cikkek