A Széchenyi-lakótelep padjainak „sikersztorija”

Megosztás

Borda Zoltán, a Széchenyi-lakótelepen található 3. számú egyéni választókerület képviselője egyre többször fordul a Facebook nyilvánosságához, amiben kifejti: nem csupán rajta múlik a körzetének építése és szépítése.

Hétfő délután közzétett bejegyzésében arról ír, hogy bizonyos sajtóorgánumokon keresztül hozzá is eljutottak a város közterületi padjainak „sikersztorijai”, csak éppen ő és a környéken élők ebből semmit nem tapasztalnak. A képviselő fényképeket is mellékelt írásához, melyeken funkcióját ellátni képtelen, szebb napokat látott ülőalkalmatosság látható. A Csóka utcai és Aranyi Sándor úti buszmegálló padjai, a Hild Viktor egyes bútorai és a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola előtti padok is látványosan megrongálódtak, ezért a képviselő kérte azok javítását, de ez elmondása szerint nem vezetett eredményre.

Borda Zoltán a Szol24 megkeresésére elmondta, hogy a karbantartás szükségességét minden esetben jelzi a város felé, de Miskolczi László (DK), városüzemeltetésért felelős alpolgármester visszahívása óta ezekre a megkeresésekre sok esetben választ sem kap.

Amennyiben mégis érkezik visszajelzés, az csak a képviselő által idézett formaság: „A felújítások a prioritások szerint, ütemezetten történnek” (A városüzemeltetési feladatokat Miskolczi távozása óta Szalay Ferenc polgármester látja el.)

Tehát a 3-as számú körzet nem élvez prioritást? Csak azért tudok eredményekről beszámolni, mert mindig minden problémát jelzek az illetékeseknek, így a nagy számok törvénye alapján, előbb-utóbb történik valami apróság.

– foglalta össze a képviselő.

Kapcsolódó cikkek