Voltak előjelek: az aszódi kettős gyilkosságot végrehajtó apát az anya korábban négyszer is feljelentette – videó

Megosztás

Könnyű testi sértésért többször bűnösnek is ítélték a férfit. Távoltartást is kért a nő volt párja ellen, de ezek is mind vakvágányra futottak.

2019 óta négyszer jelentette fel volt férjét az az anya, akinek kamaszlányait Aszódon megölte az apjuk. Az RTL Híradó szerint könnyű testi sértésért háromszor el is marasztalták a férfit. Az anya távoltartást kétszer kért, ezt először nem látták megalapozottnak, a második ügyben pedig bíróság előtt megegyezett az anya és az apa, akkor ezért nem rendelték el.

Az anyát sokan támadják a közösségi médiában, mert elengedte apjukhoz a két lányt, pedig a Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Alapítvány vezetője Mérő Vera szerint az asszonynak nem volt más lehetősége, mert ha akadályozza a bíróság által megítélt láthatást, sok százezres pénzbüntetésre számíthat, de akár letöltendő börtönbüntetést is kérhet rá az ügyész.

A lányok május közepén láthatáson voltak az apánál Aszódon, aki álmukban végezhetett velük. Ezután a férfi megpróbált végezni magával, vonat elé lépett, de túlélte. Most kórházban ápolják, az RTL Híradó szerint azóta se tudták kihallgatni a nyomozók. (Hvg)

Kapcsolódó cikkek