Hibajavítóval festette át a kupont egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei hölgy, elkapták

Megosztás

Egy élelmiszerboltban fizetett a hamisított kuponokkal az asszony, a biztonsági kamerák felvételei alapján azonban gyorsan a nyomára bukkantak.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság készpénz-helyettesítő fizetési eszköz meghamisítása vétség miatt rendelt el nyomozást. A megalapozott gyanú szerint egy örményesi nő 2022. május 10-én 14 óra körül jogtalanul eltulajdonított munkahelyéről – egy élelmiszerboltból – 5 db, bélyegzővel hitelesített ajándékutalványt, összesen 11 ezer forint értékben.

Az utalványok hátlapjáról hibajavító festékkel a bélyegzőlenyomatot eltávolította, majd azokat 2022. május 11-én a délutáni órákban egy törökszentmiklósi élelmiszerüzletben felhasználta. A bolt pénztárosa kasszazáráskor észlelte a hamisítás tényét, ezért feljelentést tett a rendőrkapitányságon.

A törökszentmiklósi nyomozók a bolt biztonsági kamerafelvételét megtekintették, így gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. Az 53 éves asszony semmit nem tagadott. Az öt darab meghamisított készpénz-helyettesítő fizetési eszközt a rendőrök lefoglalták. (Police.hu)

Related posts