Jászladányi férfi a zsaruknak: Hívhatsz száz rendőrt, úgysem tudtok velem mit csinálni, mind megdöglötök

Megosztás

A 49 éves férfi baltával hadonászva fenyegette meg a kiérkező rendőröket, akik végül hatástalanították és elfogták az elkövetőt. Megúszta felfüggesztettel.

A Jászberényi Járásbíróság felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt 2 év – végrehajtásában 3 évi próbaidőre – felfüggesztett börtönre ítélte és elkobozta a baltáját, annak a 49 éves férfinak, aki 2019. május 17-én este fél tíz körül Jászladány egyik utcájában egy baltával a feje felett hadonászva többször megfenyegetett két jogszerűen eljáró rendőrt, akik éppen a lányát hallgatták meg, aki maga hívta ki a rendőröket, mert aznap bántalmazták – számolt be a Szolnoki Törvényszék döntéséről a Szoljon.hu.

A férfi nem fukarkodott a kemény szavakkal. „Nagyon rosszul jártok, hogy ide jöttetek”, „ma este megöllek titeket és az összes ladányi rendőrt” – kiabálta, majd mikor az egyik járőr erősítést kért, azt is hozzátette, hogy „hívhatsz száz rendőrt, úgy se bírtok velem mit csinálni”, „ha ide jönnek, mind megdöglötök”. Szerencsére végül nem így történt, a járőrök, helyszínre érkező társaikkal megbilincselték a férfit.

Kapcsolódó cikkek