Vad ugrott a kocsi elé Tiszabőn

Megosztás

A helyi sofőr és utasa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A baleset 2022. március 19-én, az esti órákban, Tiszabő lakott területén kívül történt – írja a police.hu. Egy 19 éves tiszabői lakos közlekedett személygépkocsijával és utasával Fegyvernek felől, amikor haladása során egy útkanyarulatban egy vad ugrott a jármű elé.

A férfi az ütközés elkerülése végett balra kormányozta autóját, mely következtében lehaladt az úttest mellett elterülő mezőgazdasági területre, ahol megpördült, majd a jármű a kerekeire visszafordulva megállt.

A baleset következtében a személygépkocsi vezetője és utasa is – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség honlapja egy másik szombati balesetről is beszámolt. Egy jászalsószentgyörgyi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. március 19-én, a reggeli órákban Szolnok belterületén. Autójával a Széchenyi István körúton lévő egyik útkereszteződésben történő áthaladáskor összeütközött egy segédmotoros-kerékpárossal. A baleset következtében a 66 éves motorkerékpáros férfi – elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó cikkek