Az elmúlt héten is rengeteg részeg sofőr közlekedett az utakon, egyikük életveszélyes sérüléseket is okozott egy baleset következtében

Megosztás

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt héten 3 eltiltás hatálya alatt álló gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A sofőrök közül 2 ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, míg 1 ellen bűntett elkövetése miatt indult eljárás.  Engedély nélküli vezetés miatt 6 gépjárművezetőt vettek szabálysértési őrizetbe a rendőrök.    

A közúti ellenőrzések során 23 személynél állapították meg, hogy alkohol fogyasztását követően járművet vezettek. A megye rendőrei 17 gépi, 6 nem gépi meghajtású jármű vezetőjét szűrték ki a közúti forgalomból. Tizenhárom sofőr ellen büntetőeljárást, 5 járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek, 5 alkalommal közigazgatási bírságot szabtak ki. A vezetői engedély bevonására 7 esetben került sor.

Az elmúlt hétvégén az egyik ittas gépkocsivezető balesetet is okozott Szolnok belterületén. A baleset következtében 3 személy súlyos, ebből kettő életveszélyes, valamint további egy utas könnyű sérülést szenvedett.  

Kapcsolódó cikkek