A botrányhős Berki Krisztián házassága ismét válságban, külön is költöztek

Megosztás

Nemrég még élő közvetítésben számoltak be kisgyermekük születéséről, most nagyon úgy tűnik, külön utakon folytatják, mély válságban a sztárpár házassága. Lesz visszaút?

Berki Krisztián és Mazsi házassága válságba került, párterápiára járnak egy ideje. Most úgy tűnik, hiába próbálkoztak, egyelőre nem sikerült a köztük lévő feszültséget oldani, ugyanis – a Bors információi szerint – Berki Krisztián elköltözött a feleségétől és egy belvárosi szállodában lakik. Úgy tudni, napokkal ezelőtt költözött a hotelbe, bizonytalan időre.

Mélypontra került Berki Krisztián és Mazsi házassága

„Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre. Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen. Ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni” – nyilatkozta a bulvárlapnak Berki, aki – Hódi Pamela jóváhagyásával – az apás napokat is a hotelben tölti elsőszülött kislányával.

Elmondása szerint, ha megfelelőképpen tudják felvázolni Mazsival a jövőképüket, akkor nem kizárt, hogy hamarosan visszaköltözik a feleségéhez. (Nlc.hu)

Kapcsolódó cikkek