A brit miniszterelnök nem egyszer tévedt el, újabb bulijáról jelentek meg képek, amikor országában teljes lezárás volt

Megosztás

Abban az időszakban kettőnél több, nem ugyanazon háztartásban élő ember nem tartózkodhatott, de legfőképpen nem bulizhatott egy helyen, de Boris Johnson valahogy ezt sem tartotta be. Egyre nő rajta a nyomás, zuhan a népszerűsége.

Tovább nő a nyomás Boris Johnsonon: a brit miniszterelnök hónapok óta próbálja túlélni Downing street-i rezidenciáján a Covid-lezárások idején tartott bulik miatt kitört botrányhullámot, most pedig újabb fotók láttak napvilágot – írja a hvg.hu a The Mirror nyomán.

A legújabb felvételeken nem a korábbi, 2020 tavaszán és nyarán készült események, hanem egy 2020. decemberi, karácsonyi buli felvételei láthatóak, amelyen egy megbontott üveg pezsgő mellett egyik kollégája flitteres partikellékkel a nyakában ül Boris Johnson társaságában, a kép jobb szélén pedig mikulássapkában látható a miniszterelnök másik munkatársa.

The new image shows staff with an open bottle of bubbly

A The Mirror értesülései szerint a felvételeken egy online karácsonyi kvíz résztvevői láthatóak, a kép is egy videóhívásból lett kiragadva. A december 15-i buli idején majdnem teljes lezárás volt Angliában, kettőnél több, különböző háztartásban élő ember nem találkozhatott egymással, és minden karácsonyi bulit lefújtak az országban – írta a hvg.hu.

Kapcsolódó cikkek