Úgy tört el a szolnoki játékos keze, hogy még a lelátón is hallatszott

Megosztás

A tavalyi utolsó játéknapon, a Szentlőrinc ellen 200. alkalommal lépett pályára szolnoki mezben bajnoki mérkőzésen Rokszin Ádám. A 30 éves középpályásnak azonban sajnos nem kezdődött jól a tavasz, ugyanis az idei első bajnokin az 55. percben megsérült, így egy darabig nem növelheti a pályára lépései számát.

“Felugrottam fejelni, mely után szerencsétlenül érkeztem, rosszul támasztottam le. Egyből tudtam, hogy nagy a baj, mert elég nagyot reccsent a kezem. Még a hozzánk közelebbi lelátón is hallották páran, úgyhogy tudtam, hogy ez törés. Onnantól már csak a „részleteket” kellett kideríteni, melyet a csapatorvosunk, Dr. Nagy László segítségével még aznap sikerült. A röntgenfelvétel megmutatta, hogy eltört a csuklóm, egy kis darab is letört, mely befúródott ott egy ízületbe, szóval a műtét így elkerülhetetlenné vált” – mondta a játékos a Szolnoki MÁV honlapjának.

“Örülök, hogy már túl vagyok a műtéten, mely hétfőn volt. Még most vannak fájdalmaim, de ahogy mondtam, egy jobban érzem magam” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek