Biztonsági kamera buktatta le a telefontolvajt

Megosztás

Egy helyi áruház képviselője tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra, mert 2021. december 15-én és december 16-án ismeretlen személy több mobiltelefont tulajdonított el oly módon, hogy a zárt dobozú áruvédelmi eszközt a készülékekről eltávolította.

A rendőrök a rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján kísérelték meg azonosítani a jogsértőt. Az áruház biztonsági szolgálata 2021. december 17-én ismét bejelentést tett a rendőrkapitányságra, mert

a déli órákban egy férfi eltávolította az áruvédelmi eszközt az egyik mobiltelefonról és megpróbálta a készülékkel elhagyni a pénztár vonalát.

A nyomozók a helyszínen elfogták a ceglédberceli lakost, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozó hatóság lopás bűntett elkövetése miatt hallgatta ki a 35 éves gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett. Kár lett volna tagadnia, hiszen az egymást követő napokon megvalósított lopásokról készült kamerafelvételeken ugyanazt a ruházatot viselte, mint amiben a nyomozók asztalánál vallott a cselekményéről.

Kapcsolódó cikkek