A kendőzetlen valóság: Juhász Péter bemutatja, mi folyik Szolnokon és mennyiben köszönhetjük ezt Kállai Máriának | videó

Megosztás

Egyre több színvonalas politikai tartalmat találhatunk a Youtube-on: a 444, a Partizán, a Telex mellett leginkább Juhász Péter csatornájára érdemes figyelni. Főleg azoknak, akiket érdekel Jász-Nagykun-Szolnok megye és annak határain belül működő fideszes gazdasági hálózat, hiszen legutóbb erről készített különleges összeállítást az egykori politikus. Hogy a már-már átláthatatlan rendszerben milyen szerep jut Kállai Mária országgyűlési képviselőnek, és Szalay Ferencnek, Szolnok polgármesterének, arról egészen megdöbbentő tényeket hallhatunk.

Juhász keményen beleállt Kállaiba, úgy fogalmaz:

Nehéz megtudni, hogy mit gondol, ugyanis nem beszél. Az egyik legpasszívabb képvidelő, szinte fel sem szólal a parlamentben. Egy klasszikus politikai stróman. Kellett egy néma csendben ülő, nem kérdezősködő képviselő, amíg a nagyok intézik az ügyeket. Kállai megkapta a kulturális bizottsági helyét, az évi 20 millió fizetést, és csendben van. Tagja a Női méltóságért albizottságnak is. Ott is csendben van.

Kapcsolódó cikkek