Tart a negatív széria: Nyíregyházán szenvedett vereséget a Szolnok

Megosztás

2-0-ra kapott ki a Szolnoki MÁV, így már négy mérkőzés óta nyeretlen az NB2-ben.

Nyíregyházára látogatott a Szolnok az NB2 hétvégi fordulójában. A Nemzeti Sport Online tudósítása szerint jbban kezdte a mérkőzést a kék mezes nyíregyházi csapat, amely egy szép támadás végén Zamostny Balázs tíz méterről leadott, ballábas lövésével szerezte meg a vezetést (1–0). Az első félidő további részében sem tudott váltani a Szolnok, jellemzően a vendégek térfelén zajlott a játék, ám ebben a játékrészben további gól nem született. 

A második félidőben is sokkal kezdeményezőbb volt a Szpari, amelynek láthatóan jót tett, új impulzust adott az edzőváltás. A vendégek nagyon ritkán jutottak el Fejér kapujáig, akkor is veszélytelenek voltak a próbálkozások. Az első gólban a labda átlépésével jelentős részt vállaló Novák Csanád a 65 percben maga is eredményes volt, Gresó bal oldali beadását csúsztatta a kapu bal oldalába (2–0). A folytatásban sem változott a játék képe, többször veszélyeztetett a Szpari, újabb gól nem született, amely főleg Kovács kapusnak köszönhető.

A Szolnok ezzel a vereséggel már négy mérkőzés óta nyeretlen az NB2-ben (három vereség és egy döntetlen a mérleg), sőt idegenbeli meccseket tekintve már öt meccs óta tart a győzelem nélküli széria. A MÁV a tabella 12. helyén áll.

Forrás: Nemzeti Sport Online; A fotó csak illusztráció, korábbi mérkőzésen készült!

Kapcsolódó cikkek