Hétfőtől látogatási tilalom lesz a Hetényi Géza Kórházban

Megosztás

Október 25-én a szolnoki Hetényi Géza-Kórház-Rendelőintézet valamennyi osztályára vonatkozóan ismét látogatási tilalmat vezetnek be.

A törvényileg előírt kapcsolattartási lehetőségeket továbbra is biztosítják, így többek között lehetőség nyílik arra, hogy a súlyos állapotú, végstádiumú beteg esetében az általa megjelölt személy mellette tartózkodjon. Kiskorú beteg esetén lehetőség van arra, hogy a szülő, törvényes képviselő, illetve az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy jelen legyen. Megengedett továbbá, hogy a szülő nő mellett az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt folyamatosan ott lehessen.

A látogatás védettségi igazolvány vagy 48 órán belül elvégzett negatív PCR-teszt eredményének felmutatásával lehetséges, az osztályvezető főorvos írásos engedélye alapján.

A korábban kialakított rendnek megfelelően látogatói csomagok átadása az épület aulájában, az alábbi időpontokban lehetséges:

  • Délelőtt: 10:00 – 11:00 óra között
  • Délután: 15:00 – 17:00 óra között

A COVID részlegeken fekvő betegek állapotáról mindennap 15:00 és 17:00 óra között lehet érdeklődni a telefonközponton keresztül (06 56/ 503-603). 

Kapcsolódó cikkek