Így változott meg a Fidesz kommunikációja az előválasztás jelöltjeiről

Megosztás

Láttunk már ilyet más témában is, hogy a kormánypárt magabiztosan állít valamit, aztán néhány hét múlva az ellenkezőjét szajkózza igazként. A miniszterelnök-jelöltekkel kapcsolatban is rettentő gyorsan eljutottunk attól, hogy Márki-Zay Péter nem nyerheti meg az előválasztást, mert nem Gyurcsány embere. Most hirtelen ő is az lett.

Erről a témáról Juszt László értekezett hosszabban saját Facebook oldalán a tőle megszokott, kissé kendőzetlen véleményét is kimondva.

“Néhány hete Gulyás azt állította, – kamerák előtt – hogy az egész előválasztás egy cirkusz, mert le van zsírozva Gyurcsány részéről, hogy azt Karácsony nyeri. Értsd: Gyurcsány a saját pártja és a saját felesége ellen dolgozik. Hm?! Már itt elgondolkodtam azon, hogy vajon nem defektes ez a fiú?…

Ezek nem politikusok, ezek nem egy országot, de egy kocsit sem tudnak szabályosan elvezetni.

Most, hogy Karácsony visszalépett, Gulyás megint megszólalt, s ezzel eloszlatta a kétségeimet. Ez bizony defektes. Azt találta mondani, hogy tévedett Karácsonyt illetően, s ezért elnézést is kér. Ugyanis mai véleménye szerint Gyurcsány szellemesebb “forgatókönyvíró”, mint ő hitte, s igazából “Márki-Zay sokkal alkalmasabb Gyurcsány Ferenc bábszínházában főszereplőnek, mint a főpolgármester.”

Szóval ez a mai véleménye. Kis Gulyás, gondold át! Még ott az ötödik helyezett is. Biztos, hogy nem ő az igazi Gyurcsány-jelölt?

És beszéld ezt meg a másik “akadémiai jelölt”, politikai elemző párttársaddal, Hollikkal, aki nem olyan régen – szintén kamerák előtt – jelentette ki, hogy Márki-Zay azért nem nyerheti meg az előválasztást, mert ő nem Gyurcsány embere.

Fiúk! Ti versenyt hirdettetek a “ki mond nagyobb hülyeséget kategóriában”?”

Kapcsolódó cikkek