Félelmetes: Olaszországba vitte és ott meggyilkolta kétéves gyermekét egy magyar nő

Megosztás

Bevitte és a kassza futószalagjára tette halott kisfiának testét egy magyar nő egy olaszországi Lidlben – írta a Telex az olasz Repubblicára hivatkozva. Az eset pénteken történt a Città della Pieve nevű faluban. A 44 éves nő azért ment be a boltba, hogy segítséget kérjen, de mire az orvos megérkezett, a kétéves kisfiú már nem élt. A holttesten több szúrt seb is volt, főleg a mellkasán és a nyaka körül. A zavarodott állapotban lévő nő ellentmondásos verziókat adott elő az eseményekről, egyelőre őrizetben tartják.

Később a rendőrség is közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. Mint a HVG.hu írja: a nőt kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt körözte a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság. Egy férfi 2021. szeptember 29-én jelentette be a rendőrségen, hogy korábbi élettársa a kilenc nappal korábban hozott bírói végzés ellenére nem adta át neki közös gyermeküket, hanem Olaszországba utazott vele. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt indított nyomozást. A 44 éves, magyar állampolgárságú nő körözését még aznap elrendelték, valamint felvették a kapcsolatot a gyámhatósággal.

Amikor a nő 2021. október 1-jén a kétéves kisfiú megöléséről küldött üzenetet az apának, a a rendőrség folyamatosan kapcsolatban állt az olaszországi hatóságokkal, akik el is fogták az asszonyt. Az emberölés miatt az olasz rendőrség folytatja az eljárást.

Az esetről az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület osztott meg pénteken egy bejegyzést a Facebookon. Azt írják, a nő a gyerek holttestéről fotót küldött az apának azzal az üzenettel, hogy „Most már egyikünké sem lesz”.

via HVG.hu

Kapcsolódó cikkek