Múlt héten logója, most saját támogatói sapkája született Orbán Viktornak, a NER már szinte érzi is, hogy kötelező viselet

Megosztás

Nem kérdés, ők azt akarják, hogy 2022-ben is Orbán Viktor és csapata nyerje a választásokat és ezt ki is fejezik, új, szériában gyártott sapkájuk viseletével.

Új kiegészítő jelent meg a Nemzeti Együttműködés Rendszerének divatuniverzumában. Nem, nem arra a pólóra gondolunk, amiben Várkonyi Andrea oldalán sétált Mészáros Lőrinc Dél-Olaszországban, és még csak nem is Rogán Antal 90-es évek E-klubos bulijainak hangulatát idéző nadrágjára. Ha valaki most igazán cool akar lenni a NER-ben, az bizony felkapja a fejére az OV ’22 feliratú sapkát, és nagyon úgy tűnik, hogy erről a vonatról senki sem akar lemaradni.

A történelemkönyvek számára érdemes megjegyezni, hogy a ruhadarab akkor robbant be a nyilvánosságba, amikor Novák Katalin augusztus elején kiposztolta, hogy ebben a sapkában indul nyaralni. Azóta nincs megállás, a sapka feltűnt Szijjártó Péter kezében, Hollik Istvánon, Hidvéghy Balázson, Illés Boglárkán, Rácz Zsófián és mindenféle fidelitasos és egyéb NER-es arcok fején, miután kitelepültek a Tihanyban megtartott fideszes Tranzit fesztiválra.

Amilyen letisztult az üzenet, olyan minimalista a webshop is, ahonnan meg lehet rendelni. Annyi kiderül azért, hogy 3990 forintba kerül az Orbán Viktor 2022-es győzelmét támogató sapka, a honlapot pedig a WBHP 22 Marketing Kft. üzemelteti Az Opten adatbázisa szerint a cég két tulajdonosa Balla Kamilla Dorottya és Bozsoki Dániel Róbert, mindketten a Fidesz–Fidelitas világából jönnek.

Balla 2019-ben egyéni képviselőjelöltként indult a 2019-es önkormányzati választáson, de jelentősen lemaradt a körzet győztesétől; 2019 végéig azonban így is benne volt a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. felügyelőbizottságában, ahonnan december 31-ével visszahívták.

Bozsoki a Fidelitas Innovációs és Informatikai Kabinetjének vezetője volt, majd pedig a Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs ágazatának felelőse volt. (Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek