Betörte a szolnoki bolt ablakát, hogy szeszt és csokit lophasson

Megosztás

Az egyik szolnoki bolt vezetője arról kapott értesítést 2021. augusztus 22-én hajnalban, hogy az általa vezetett bolt riasztórendszere támadást jelzett – olvasható a police.hu-n. A helyszínen megjelent és azt tapasztalta, hogy ismeretlen betörte egy kődarabbal az üzlet ablakát, ezért bejelentést tett a rendőrségen.

A szemle során megállapítást nyert, hogy a betörő bement a boltba, és onnan több üveg szeszes italt, valamint csokoládét tulajdonított el. A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, egy mezőtúri lakost.

A szolnoki kollégákkal együttműködve a mezőtúri rendőrök előállították a 22 éves férfit, akit a Szolnoki Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy korábban is követett el bolti lopásokat, melyek elkövetése miatt szabálysértési eljárásban meghallgatták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének magalapozott gyanúja, valamint tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek