Tom Hanks fia keményen oltásellenes és ezt nem is titkolja

Megosztás

Ebben óriási szakadék lehet a családtagok között, híres édesapja ugyanis régóta a koronavírus elleni oltások mellett kampányol.

Chet Hanks azt mondja, az ő immunrendszere mindent elbír.

Tom Hanks és Rita Wilson fia, Chet Hanks már egy korábbi videójában kikelt a maszkviselés ellen, elárulta, hogy hazudott arról, hogy koronavírusos volt, és egyszerű influenzaként állította be a Covid–19-cet. Miután bírálatok kereszttüzébe került emiatt, most rátett még egy lapáttal, és egy újabb Instagram-videóban arról beszélt, hogy nem fogja beoltatni magát.

„Jogom van hozzá, hogy ne adassam be magamnak azt a sz.rt” – mondta egész pontosan.

A családban meglehetősen nagy lehet a szakadék ebben a témában. Tom Hanks és Rita Wilson tavaly kórházba is került a koronavírus miatt, és azóta is szószólói az oltásnak. Chet Hanks ezzel szemben úgy gondolja, hogy az immunrendszerét nem kell megzavarni holmi vakcinával. Majd bedobta az utolsó érvet is a videóban, miszerint az emberek nem használnának olyan sampont, amelyet nem engedélyezett a hatóság, de mégis hagyják beadatni maguknak a „kísérleti kormányzati injekciót”. „Oké, több bizonyíték van arra, hogy az UFO-k valóságosak, mint arra, hogy a vakcina egészséges” – mondta a végén már teljesen összevissza beszélve.

Az eddigi tudományos vizsgálatok szerint a vakcinák hatásosak és biztonságosak, és jelen helyzetben a járvány elleni védekezés legfontosabb eszközei. Ifjabb Hanks azonban nem így gondolja.

Kapcsolódó cikkek