Hiába keresték a 20 éves szolnoki férfit, csak a holttestét találták meg a szabadstrandon

Megosztás

A fiatal még a múlt héten tűnt el, a rendőrség és a családja is a keresésébe kezdett, de sajnos túl későn került elő, már nem élve.

Terenyei Krisztián a múlt hét péntekén tűnt el Szolnokról. A közösségi oldalak tele vannak eltűnt emberekről szóló felhívásokkal, és az utóbbi időben sajnos több esetben is tragédiával végződött egy-egy ember eltűnése. Terenyei Krisztián még pénteken tűnt el Szolnokon, majd vasárnap a helyi szabadstrandra sodródott egy fiatal férfi holtteste. Később kiderült, hogy a rendőrség által keresett 20 éves férfi hunyt el – a rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Részvétünk! TERENYEI KRISZTIÁN Eltűnt Emberekért MEGOSZTHATOD”

Az utóbbi tíz évben 2,5 millióan fulladtak vízbe a világon – emlékeztetett pénteken az Egészségügyi Világszervezet, a WHO annak okán, hogy 2021. július 25-én, a világon először lesz a vízbefúlást megelőző világnap. A WHO sajtóközleménye szerint elsősorban a fiatal felnőtteket és a gyerekeket sújtja vízbe fulladásos halál. A 2,5 millió áldozat több, mint fele 30 évnél fiatalabb volt. (Life.hu)

Kapcsolódó cikkek