Rajszögeket szórt a kerékpárútra és a járdára, a rendőrség szemtanúkat keres

Megosztás

Ismeretlen személy a közlekedés biztonságát veszélyeztette Rákócziújfaluban – olvasható a police.hu-n.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/1380/2021. bűnügyi számon eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen személy 2021. július 23-án éjszaka Rákócziújfalu belterületén a 442-es főút mellett kiépített kerékpárút Fő út 6. szám előtti szakaszán, valamint a Fő út és Táncsics Mihály út kereszteződénél a Táncsics Mihály úti járdaszakaszon nagy méretű rajzszögeket szórt ki. A jogsértő magatartásával a közlekedés biztonságát veszélyeztette, a cselekmény eredményeként több kerékpáros járműve megrongálódott.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek