Fegyvert fogott ismerősére a szolnoki férfi

Megosztás

Így próbált rendezni egy konfliktust, a rendőrök már ki is hallgatták a gyanúsítottat.

Egy szolnoki férfi megöléssel fenyegette, majd gáz-riasztó pisztolyt fogott ismerősére. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a fegyveres támadót.

Egy szolnoki férfi megjelent az egyik helyi pizzéria előtt július 23-án 11 óra körül, és az ott tartózkodó ismerősét korábbi nézeteltérésük miatt megöléssel fenyegette – tájékoztott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Ezt nyomatékosítva nadrágja zsebéből elővett egy forgótáras gáz-riasztó pisztolyt, amit a sértettre fogott.

A fenyegetőző férfi ezután a sértettet több alkalommal ököllel megütötte, majd dulakodni kezdtek, ami közben sikerült a támadótól megszerezni a pisztolyt.

Ezt követően a bántalmazó távozott a helyszínről.

A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a 27 éves férfit a Szolnoki Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás során megállapításra került, hogy a jogsértő már előző nap is megfenyegette a férfit annak megölésével. A nyomozók a fegyvert a hozzá tartozó lőszerekkel együtt lefoglalták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság és zaklatás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. (Szoljon.hu)

Kapcsolódó cikkek